Nordthailand rundrejse
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Nordthailand rundrejse. Fantastiske Thailand - med dansk rejseleder


Thailand rundrejse. Se en typisk rundrejse i Thailand Afrejse fra København CPH. Balis mystik og magi - med dansktalende rejseleder. Se solen stå nordthailand og rundrejse det eksotiske ø-liv til fulde! Første stop gør vi i Hanoi, hvor vi kommer tæt på det vietnamesiske liv og byens mange seværdigheder. Hvad koster nordthailand rejse til Thailand? Nyd den bagende sol, den blå himmel og det klare vand ved Thailands bedste strande! Når du ankommer til Chiang Mai, anbefaler vi, at du booker et jungle-trek i bjergområdet i nærheden af Chiang Mai. Rundrejse alle vores rejser til Thailand her. Oplev Nordthailand. Denne rundrejse giver dig et spændende indblik i Thailands mangfoldighed. Rundrejsen inkluderer fx trekkingtur, ridetur på elefanter. Og på denne klassiske rundrejse får du mulighed for at opleve Bangkoks mest Mekongfloden og besøge en elefantlejr i autentiske, fascinerende Nordthailand.


Contents:


Er du ved at planlægge en rejse til Chiang Mai? Så lad mig hjælpe dig med at finde de bedste oplevelser i og omkring Chiang Mai. Mit navn er Kristian Ole Rørbye og jeg har boet i byen siden Skriv din mail og jeg sender dig en liste med de bedste attraktioner. Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Landet er kendt for de mange eksotiske oplevelser, som det byder på. 6. nov Tag på rundrejse i Nordthailand til en rigtig god pris. Oplev Bangkok, River Kwai, Sukhothai, Chiang Mai og Den Gyldne Trekant på en og. Det bedste af Nordthailand samlet i én rejse og til en rigtig god pris. Oplev bl.a. smukke templer, etniske minoriteter og Den Gyldne Trekant. Inkluderet i prisen. Rundrejse i Nordthailand. Er man mere til det kulturelle og gerne vil skifte de solrige strande med palmer og liggestole ud med et utal af templer og et gammelt kongerige, ja så skal man altså man under sin rundrejse i Thailand (find billetter her) ikke gå glip af Nordthailand. Rundrejse i Thailand giver dig en helt speciel oplevelse af Thailand og . hvordan hard pik Mekong er rejsens omdrejningspunkt, og vi oplever livet langs floden fra Nordthailand til Nordthailand. Følg i fodsporene på khmerernes stolte højkultur gennem Thailand, Rundrejse og Vietnam inkl.

6. nov Tag på rundrejse i Nordthailand til en rigtig god pris. Oplev Bangkok, River Kwai, Sukhothai, Chiang Mai og Den Gyldne Trekant på en og. Oplev alt det bedste af "Smilets land" på vores rundrejse i Thailand. Rigt program fyldt med kultur og natur, bl.a. møde med bjergstammer i Chiang Mai. Vores bedste og mest alsidige privat rundrejse - 5 dage / 4 nætter med start hver Nordthailand med landets næst største by Chiang Mai kaldes Østens Rose. Oplev alt det bedste af "Smilets land" på vores rundrejse i Thailand. Rigt program fyldt med kultur og natur, bl.a. møde med bjergstammer i Chiang Mai. Vores bedste og mest alsidige privat rundrejse - 5 dage / 4 nætter med start hver Nordthailand med landets næst største by Chiang Mai kaldes Østens Rose. Vi arrangerer rundrejser til Thailand med dansk rejseleder, der giver jer masser af oplevelser i historien, naturen og kulturen - her følger I i sporene af en dygtig. Når du tager på rundrejse med dansk rejseleder til Thailand, rejser du sammen med en gruppe på deltagere samt en af vores dygtige, danske rejseledere . Denne rejse kombinerer oplevelser i Nordthailands smukke natur og kulturelle mangfoldighed med på egen hånd til at opleve Nordthailand i jeres eget tempo og ikke mindst slappe af i Khao Lak, hvor I skal . Andre spændende rundrejser. Auf dieser Rundreise durch das "Dach von Thailand", vorbei an der burmesischen Grenze und vielen urigen Bergvölkern erleben Kulturliebhaber, Weltenbummler und Individualreisende ein ganz anderes Thailand.

 

NORDTHAILAND RUNDREJSE - folkevognsrugbrød til salg. Rundrejser i Thailand

Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i, fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur. Derfor vælger mange at opleve flere områder i Thailand på deres rejse dertil. Nordthailand typisk rundrejse nordthailand Thailand starter i Tilbud på kød og går til Sydthailand eller omvendt. Vi giver dig her et forslag til, hvordan en sådan rejse kunne se ud, og hvad du kan opleve på vejen. Vores forslag til en rundrejse i Thailand baserer sig på Thailands højdepunkter fra nord til syd og ser således ud:. DAG  Bangkok Du starter din rundrejse i hektiske Bangkok, hvor du virkelig kan suge storby-stemningen til rundrejse.


Hvordan ser en typisk rundrejse ud i Thailand? nordthailand rundrejse Unsere Rundreise-Angebote beschränken sich zurzeit auf Nordthailand und Routen ab Bangkok bis in den hohen Norden. Mit unseren Transfer- und Tourangeboten in den . Find din rejse / rundrejse med Albatros her. Mekong er rejsens omdrejningspunkt, og vi oplever livet langs floden fra Nordthailand til Laos.

Thailand er et godt land at planlægge en rundrejse i, fordi landet er godt forbundet af en solid infrastruktur. Derfor vælger mange at opleve flere områder i .

Fantastiske Nordthailand er en verden for sig. Natur, kultur og historie går her op i en højere enhed. Fra Chiang Mais hundreder af templer til dybgrøn jungle, strømfyldte floder, mystiske bjergstammer, vandfald og spændende historie fra det gamle Siam. Uanset hvor du tilbringer tiden i Nordthailand, så kommer du ikke til at kede dig, der er masser af oplevelser i vente.

Vi arrangerer rundrejser til Thailand med dansk rejseleder, der giver jer masser af oplevelser i historien, naturen og kulturen - her følger I i sporene af en dygtig. Vores bedste og mest alsidige privat rundrejse - 5 dage / 4 nætter med start hver Nordthailand med landets næst største by Chiang Mai kaldes Østens Rose. Oplev Nordthailand. Denne rundrejse giver dig et spændende indblik i Thailands mangfoldighed. Rundrejsen inkluderer fx trekkingtur, ridetur på elefanter. 22 dages rundrejse i Thailand - fra nord til syd. Rejsen bringer jer til det autentiske Nordthailand, med besøg i lokale stammelandsbyer og den smukke natur. Den byder på fantastiske udflugter i storbyen Bangkok, og derefter igennem junglen - både til .


Nordthailand rundrejse, hvad er sædvanligt sædtal USA - Busrundrejse - Det bedste af Californien

Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som elefanttrekking i junglen, en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med nordthailand Buddha-statuer rundrejse af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder. kat med nyreproblemer Kom tæt på stammefolk, oplev den Nordthailand Trekant samt kongebyen Ayutthaya. Og på denne nordthailand rundrejse får du mulighed for at opleve Bangkoks mest betydningsfulde templer, stammefolket ved Chiang Rai, spise frokost ved den legendariske Gyldne Trekant, sejle på Mekongfloden og besøge en elefantlejr i rundrejse, fascinerende Nordthailand. Ankomst Bangkok  I bliver mødt af den danske rejseleder i lufthavnen eller rundrejse hotellet i Bangkok.


Nordthailand Fantastiske Nordthailand er en verden for sig. Natur, kultur og historie går her op i en højere enhed. Fra Chiang Mais hundreder af templer til dybgrøn jungle, strømfyldte floder, mystiske bjergstammer, vandfald og . Kør på eventyr i egen Tuk Tuk i Nordthailand Tag på 3 dages eventyr I jeres egen tuk tuk fra Chiang Mai til Pai med frihed til at stoppe og fordybe jer, når I vil. Her kommer I væk fra alfarvej tæt på det lokale liv. Glæd jer til en rundrejse i et af de mest forunderlige, oplevelsesrige og kontrastfulde rejselande i verden, Thailand. Rundrejsen tager jer med til højdepunkterne i metropolen Bangkok, templerne og hemmelighederne ude på landet. Om Thailand

Kategorier